23 aprilie 2014

Cursurile lunii Mai

0 Comentarii
Scoala de Studii Comerciale Bacau, fundatia Camerei de Comert si Industrie organizeaza in luna Mai urmatoarele:
Programe de formare profesionala
autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei

Cursurile se desfasoara la sediul Camerei de Comert si Industrie Bacau, dupa amiaza, intre orele 16.00 – 19.00, in perioada mentionata.
La finalizare, absolventii obtin Certificate de absolvire recunoscute la nivel national si international de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Asistent Relatii Publice si Comunicare
Bacau, 05-09 Mai
Cursul de comunicare faciliteaza intelegerea conceptului de imagine si a importantei sale pentru organizatie, cunoasterea activitatilor principale de PR, a elementelor de baza pentru realizarea unei strategii de relatii publice; notiuni despre specialistul în relatii publice si gestionarea crizelor.

Inspector Resurse Umane
Bacau, 12-23 Mai
Cursul se adreseaza persoanelor care doresc  sa intocmeasca si sa gestioneze documentele de evidenta a personalului, sa organizeze recrutarea personalului, planul de formare profesionala, medierea conflictelor de munca, sa intocmeasca statele de plata si declaratiile fiscale cu ajutorul celor mai utilizate programe de salarizare.

Formator
Bacau, 14-17 Mai
Cursul se adreseaza persoanelor care vor sa profeseze in domeniul serviciilor de formare profesionala respectand cerintele UE, trainerilor cu experienta în domeniul livrarii serviciilor de formare profesionala care vor să obtina acreditarea ANC:instructori, profesori, traineri care vor sa isi imbunatateasca abilitătile de formare.

Contabilitate
Bacau, 19 Mai – 28 iunie
Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa dezvolte o cariera in domeniul contabil.Programul ofera posibilitatea participantilor de a dobandi cunostintele necesare pentru a realiza o interpretare corecta a legislatiei din domeniu in vederea realizarii analizei contabile si efectuarii documentelor specifice.

Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene
Bacau, 19-23 Mai
Cursul vine in intampinarea tuturor persoanelor care doresc sa faca parte din echipe de scriere si implementare a proiectelor finantate din fonduri structural si prezinta intr-o forma structurata si usor de asimilat structura institutionala, cadrul programatic si etapele realizarii unui astfel de proiect.
Sursa: www.ccibc.ro

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu