5 mai 2014

Curs Expert Accesare Fonduri Structurale

0 Comentarii
In perioada 26-30 mai 2014, va avea loc, la sediul Camerei de Comert si Industrie Bacaucursul Expert accesare fonduri structurale .
Programul de instruire organizat de Scoala de Studii Comerciale Bacau, fundatia Camerei de Comert si Industrie este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, iar la finalizarea acestuia se obtine certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
Agenda cursului:
    • Ziua I si ziua a II sunt dedicate aspectelor teoretice privind ciclul managementului de proiect,analiza cost – beneficiu, programele operaţionale, noutăţi în domeniul fondurilor europene, Noua perioadă de programare: orizont 2020 – caracteristici, obiectivele de finanţare începând cu 2014, indicatori, diferenţe faţă de vechiul ciclu de finanţare.
    • Ziua a III a şi ziua a IVa sunt alocate pentru completarea cererii de finanţare pentru o idee de proiect pe care o au participanţii la instruire, sub directa îndrumare şi asistenţă a lectorului.
    • În ziua a Va se vor aborda aspecte privind implementarea, completarea cererilor de rambursare, pregătirea vizitelor OI, audituri, probleme şi soluţii posibile în implementare.
Sursa: www.ccibc.ro

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu