5 mai 2014

Zilele Informarii Europene

0 Comentarii
Comisia Europeana – Directia Generala pentru Intreprinderi si Industrie (DG ENTR) si Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism (DIMMMAT), organizeaza in data de 15 mai, la Bucuresti, evenimentul „Zilele Informarii Europene”, ocazie cu care va fi prezentat Programul Uniunii Europene pentru Competitivitatea Intreprinderilor si IMM-uri (COSME), precum si o noua generatie de instrumente financiare europene pentru intreprinderile mici si mijlocii (2014 – 2020).
Obiectivul evenimentului este de a oferi o imagine de ansamblu asupra programului COSME- initiativa reper a Comisiei Europene pentru sprijinea IMM-urilor care va pune la dispozitie intre 14 si 21 miliarde euro pentru finantarea IMM-urilor, pe baza de imprumuturi sau investitii. Evenimentul va constitui, totodata, un prilej de prezentare a instrumentelor financiare europene si a schemelor de facilitare a accesului IMM-urilor la finantare elaborate de Grupul Bancii Europene de Investitii.
Evenimentul de prezentare „Zilele Informarii Europene” va avea loc la Banca Nationala a Romaniei, sala „Mitita Constantinescu”, in intervalul orar 09.30 – 15.30.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu