2 iunie 2014

Comenzile din magazinul online Orange aduc clientilor servicii cadou

0 Comentarii
În perioada 2 - 30 iunie, clienții care își achiziționează online un nou abonament, realizează o prelungire de contract  sau cumpără accesorii în valoare de minimum 20 de euro, își pot alege un beneficiu cadou.
Astfel, în funcție de comanda efectuată, ei pot alege între un voucher de 10 euro cadou, pe care îl vor putea folosi la următoarea comandă, 3 luni gratuite la una dintre opțiunile Movie Go Unlimited sau Deezer prin care pot beneficia de acces de pe smartphone-ul lor la o colecție impresionantă de filme respectiv la peste 30 de milioane de melodii, 3 luni gratuite pentru Asigurarea basic a produsului cumpărat, împachetare cadou în cazul în care clienții doresc să facă o surpriză cuiva drag, livrare gratuită a comenzii, un card de memorie de 4GB sau un bilet la festivalul Summer Well 2014.
Pe toata durata campaniei, clienții își pot alege un singur beneficiu cadou pe comandă. În cazul în care optează pentru voucherul de 10 euro, acesta va fi trimis prin e-mail după ce comanda inițială a fost livrată.


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu