2 iunie 2014

HTC Desire 310 Dual SIM la Cosmote

0 Comentarii
Oamenii sunt în continuă căutare de dispozitive de top, care să dispună de cea mai nouă tehnologie, la un raport optim calitate – preț. COSMOTE România continuă să fie alături de clienții săi prin extinderea portofoliului de smartphone-uri cu noul HTC Desire 310 Dual SIM. Varianta dual SIM a telefonului este disponibilă exclusiv la COSMOTE, începând cu luna mai. Terminalul este perfect pentru cei care sunt mereu în căutarea celei mai bune experiențe de utilizare oferită de tehnologia HTC la un preț accesibil.
Noul HTC Desire 310 Dual SIM funcționează cu sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, are un touchscreen de 4.5 inci cu o rezoluție de 480 x 854 pixeli, alături de un procesor Quad-core de 1,3 GHz, care permite navigarea rapidă pe Internet și utilizarea cu ușurință a aplicațiilor instalate. Câteva dintre caracteristicile dispozitivului sunt HTC BlinkFeed și Video Highlights. Astfel, prin BlinkFeed, clienții vor avea acces la toate fluxurile de știri importante direct pe ecranul principal al smartphone-ului, alături de actualizările din rețelele de socializare precum Facebook, Twitter sau LinkedIn. În plus, HTC BlinkFeed vine împreună cu funcția Offline Reading, care permite citirea știrilor chiar și atunci când o conexiune la Internet nu este disponibilă.
Smartphone-ul are o cameră foto de 5 MP cu funcții de detectare a feței și de geo-tagging, fiind perfectă pentru cei care doresc să păstreze amintiri ale momentelor speciale. De asemenea, funcția Video Highlights permite utilizatorilor să realizeze clipuri video folosind cele mai importante fotografii și înregistrări.
HTC Desire 310 Dual SIM are o baterie de 2000 mAh Li-Ion, memorie internă de 1 GB RAM și o capacitate de stocare de 4 GB, care poate fi extinsă până la 32 GB cu un card microSD.
Noul telefon are un design atractiv, fiind disponibil în culorile albastru și alb, și poate fi achiziționat din toate magazinele COSMOTE și Germanos la prețul de 1 leu cu COSMOTE Free L pe 24 de luni, care, pentru doar 31 euro pe lună (TVA inclus), oferă nelimitat comunicare națională, internațională în Zona 1 și în rețea, SMS-uri naționale și în rețea, precum și trafic de date (viteza scade la 64 kbps după depășirea traficului de date recomandat de 1 GB). Smartphone-ul este, de asemenea, disponibil și fără contract la prețul de 749 lei.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu