28 mai 2015

De 1 iunie, daruieste bucurie copiilor cu produsele din oferta Lidl!

0 Comentarii
Pentru Ziua Copilului, la Lidl poti gasi produsele perfecte pentru a-i face micutului tau un cadou minunat. Piese vestimentare pentru fete si baieti si multe jocuri si jucarii sunt pregatite sa le aduca bucurie celor mici.
 
Daca va pregatiti pentru vacanta la mare, innoieste-i garderoba de vara celui mic, alegand seturile de pantaloni scurti/ fuste (2 perechi, 29.99 lei) si seturile de tricouri fete/baieti (2 bucati, 14.99 lei) sau setul de trei tricouri pentru baieti si fete (3 modele, 21.99 lei). Completeaza-le outfit-urile de vara cu sandalele pentru fete si baieti (3 modele, 29.99 lei) si cu seturile de sosete sport pentru baieti si fete (3 perechi, 2 modele, 7.99 lei).
 
Prinde si tu chef de joaca alaturi de copilul tau si incearca activitatile recreative in aer liber. Alege setul de badminton (49.99 lei) numai bun pentru weekend-urile in parc sau jocurile cu baloane de sapun (16.99 lei) si zmeul cu personaje din desene (cu licenta, 9.99 lei) pentru a aduce magia povestilor la iarba verde.
 
Lidl te asteapta cu cele mai tentante oferte pentru cea mai frumoasa zi a copilului!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu