31 iulie 2015

Descopera tainele bucatariei orientale

0 Comentarii
Din 3 august, Lidl te invita intr-o incursiune in bucataria asiatica. Vei regasi gusturile si aromele autentice chinezesti, japoneze, thailandeze sau indiene in produsele gamei „Vitasia” care iti vor oferi o experienta culinara inedita.
 
Bucataria asiatica lasa frau liber creativitatii, iar asiaticii transforma orice masa intr-o adevarata sarbatoare a gusturilor. Daca nu ai inspiratie, Lidl iti propune o reteta delicioasa si usor de pregatit cu produsele Vitasia, pentru o masa in stil chinezesc. Pentru reteta de noodles cu rata iute-dulce gasesti la Lidl toate ingredientele de care ai nevoie, precum rata proaspata (eviscerata, cu organe, 12.99 lei/kg), taitei chinezesti (2.22 lei / 100 gr), sos de soia (4.99 lei / 250 ml), otet de orez (4.99 lei / 250 ml), ulei de susan (ulei in stil asiatic, diverse sortimente, 7.99 lei / 250 ml) si sos iute (4.99 lei / 250 ml). 
Gasesti reteta completa si detaliata pentru noodles cu rata iute-dulce in brosurile Sapamanii Asiatice din magazinele Lidl si pe www.bucatarialidl.ro.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu