6 octombrie 2015

Cel mai activ voluntar băcăuan al lunii septembrie

0 Comentarii
Asociația „Romanian Youth Movement for Democracy” (RYMD) are deosebita plăcere de a anunța lansarea primei ediții a campaniei “Best Beehaviour” prin intermediul căreia se doreste să se identifice, promoveze și să se premieze, în fiecare lună, pe cei mai activi voluntari din județul nostru.

Campania se desfășoară în cadrul proiectul strONG – ONG-uri puternice pentru Bacău”, implementat în perioada august 2015 – februarie 2016 de către Asociația RYMD, finanțat prin Granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG din România.

Premiul lunii octombrie – un Kindle (e-book reader)
Campania presupune votarea de către comunitatea voluntarilor băcăuani, în fiecare lună, a celui mai activ voluntar propus de către organizațiile non-guvernamentale sau grupurile informale care activează la nivelul județului Bacău. În luna octombrie, cel mai votat voluntar de pe www.beestrong.ro va primi un e-book reader oferit de COMSERVICE.
Pe aceasta cale, e lansata invitația de a nominaliza un voluntar din cadrul organizației căruia, prin această participare, îi va fi recunoscută implicarea în activitățile de voluntariat și totodată va deveni ambasadorul ONG-ului din care face parte în comunitatea băcăuană.

Calendarul campaniei “BestBeehavior” pe luna octombrie :
1 octombrie –  11 octombrie 2015: Nominalizarea din partea ONG-ului a unui voluntar-candidat care s-a remarcat prin activitățile desfășurate în luna septembrie
12  - 25 octombrie 2015:  Promovarea și votarea celui activ voluntar de către comunitatea voluntarilor băcăuani

26 -31 octombrie 2015: Anunțarea câștigătorului titlului de cel mai activ “Voluntar Băcăuan al lunii septembrie”.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu