17 noiembrie 2015

Joburi in curs de perfectionare

0 Comentarii
In tara noastra au inceput ca in ultimul timp sa se caute diverse job-uri  nisate,  mai bine platite. Inspector resurse umane, actor chiar, in principiu pe zona de resurse umane.
Pe site-ul http://www.premium-teaching.ro/cursuri/curs-inspector-resurse-umane gasiti  oferte de munca pentru specializarea "inspector resurse umane" si oferta de curs.
Fiecare cursant va primi suportul pentru cursul de inspector resurse umane, gratuit si caietul de aplicatii. Profesia de Inspector Resurse Umane presupune munca cu oamenii, care poate fi o adevarata provocare pentru multi aspiranti. ‘’Ce trebuie sa contina dosarul personal al salariatului?’’, ‘’Am control, oare ce acte imi cere?’’, sunt doar cateva din intrebarile la care gasiti raspuns daca urmati acest curs, devenind un furnizor de solutii  si pentru altii.
Cursul de Inspector Resurse Umane se finalizeaza cu un examen in prezenta unei comisii a Ministerului Muncii, iar diploma este recunoscuta la nivel national si este autorizata de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, dar mai multe informatii puteti accesa si pe site-ul http://www.premium-teaching.ro/.
Pentru domeniul actoriei pe site-ul http://teenmedia.ro/produs/cursuri-de-actorie/  gasiti cele mai bune oferte si cele mai bune cursuri alaturi de profesionisti. Vei gasi o forma de divertisment de calitate, de invatare  neconventionala, o experienta de neuitat si vei castiga incredere, atentie si concentrare pentru a deveni un actor bun.
Chiar daca poate nu-ti doresti sa devii actor, incearca sa patrunzi macar o data in aceasta lume si chiar daca nu te va prinde macar stii ca ai incercat si-ti vei imbunatati relationarea cu cei din jur, cu potentialii clienti, indiferent de industria in care activezi. Iti vei spori capacitatea de a comunica la scoala sau la locul de munca, dar vei descoperi la curs prieteni, socializare de calitate, networking.
Fiecare grupa de cursanti va sustine la finalul cursului un spectacol la un teatru profesionist. Va primi o diploma onorifica de participare si recomandarile profesorilor.

Voi, stiti pe ce drum veti merge in viitor?!...Adaptabilitatea e o conditie esentiala a timpului nostru!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu