17 noiembrie 2015

O afacere cu potential

0 Comentarii
Tinerii din ziua de azi nu mai umbla dupa job-uri de birou sau prin diferite locatii comerciale,  ci cauta un job care are castiguri rapide si garantate, iar site-ul de videochat https://studio20.ro/HYPERLINK "https://studio20.ro/" ofera solutia potrivita pentru acestia.
Rolul unui studio de videochat este sa ajute modelul si sa il sustina in materializarea viselor oferind castiguri mari, program flexibil si nu in ultimul rand standarde moderne de lucru, portofoliu relational.
Castigurile rapide sunt motivul pentru care tinerele accepta acest job, intr-un studio de videochat care poate oferi siguranta si placerea unui job bine platit, creativitatea fiindu-le neingradita.
Intre studio si model exista intotdeauna un contract legal incheiat cu clauze corecte si clare  care se va semna din prima  zi de munca.
Job-ul de model de videochat presupune exact ca orice altfel de job ca vei avea un loc de munca asigurat, un program exact ca si la celelate job-uri, drepturi, obligatii ca orice cetatean si vei fi platita conform unui contract pentru munca prestata.
Afacerea s-a dezvoltat rapid si dupa 1 an de la deschiderea primului sediu din Bucuresti din zona Garii de Nord, anul acesta in februarie s-a deschis un al doilea studio al companiei Studio 20, chiar in Piata Victoriei care ofera servicii la standarde si clientela multumita.
Pe site-ul https://studio20.ro/studio-videochat-bucuresti-victoriei/HYPERLINK "https://studio20.ro/studio-videochat-bucuresti-victoriei/"  se poate vedea rezultatul unei echipe de designeri si constructori profesionisti care au transformat totul intr-un brand exceptional atat ca aspect vizual cat si ca functionalitate.
Cel mai important lucru intr-un studio de videochat este munca in echipa, corectitudinea si placerea pentru care  doresti sa faci acest job.

’’Reusim impreuna’’ este moto-ul care a adus acestui studio de videochat satisfactie, placere, dar si multa credibilitate.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu