13 decembrie 2015

Alesii Băcăuani la Raport

0 Comentarii
Asociația Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD) în colaborare cu Asociația Un Zâmbet Bacău au deosebita plăcere de a vă invita, miercuri 17 decembrie la conferința anuală “Aleșii Băcăuani la Raport”. Evenimentul va avea loc în sala New York a Hotelului Dumbrava din Bacău, începând cu ora 11:00.

Evenimentul va fi structurat în două părți. Prima va consta într-o sesiune de prezentare a rapoartelor de activitate a celor 77 de aleși băcăuani, consilieri locali ai municipiului Bacău, consilieri județeni și parlamentari ai județului. Tot în cadrul acestei sesiuni vor fi aduse la cunoștința aleșilor băcăuani o serie de propuneri pentru îmbunătățirea transparenței procesului decizional de la nivel local în vederea creșterii gradului de informare al cetățenilor cu privire la activitatea reprezentanților politici. 

Conferința se adresează, în primul rând, reprezentanților societății civile, cetățenilor județului Bacău interesați de activitatea reprezentanților politici și reprezentanților mass- media. La eveniment sunt așteptați să participe și consilieri locali, județeni, parlamentari, care vor avea ocazia de a vedea cum este privită activitatea lor din prisma Cetățenilor Activi pentru Bacău.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu