13 decembrie 2015

Extinderea oportunitătilor de învătare prin inovare, cercetare si interactiune cu mediul de afaceri

0 Comentarii
Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Extinderea oportunităților de învățare prin inovare, cercetare și interacțiune cu mediul de afaceri”, POSDRU/156/1.2/G/137623.
Proiectul a fost cofinanțat de Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 1: „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere”, Domeniul major de intervenţie 1.2: „Calitate în învăţământul superior”. Obiectivul general al proiectului a fost de creștere a calității în învățământul superior, prin adaptarea programelor de studii pentru specializările Marketing, Administrarea afacerilor și Contabilitate și informatică de gestiune la cerințele pieței muncii. Echipa de implementare a proiectului informează asupra realizării în întregime a obiectivelor și indicatorilor de rezultat, ceea ce a contribuit la ameliorarea calității în învățământul superior.
Printre indicatorii realizați mentionăm:
·         peste 160 de studenţi au beneficiat de operaţiunile finanţate la nivelul universității prin proiect;
·         4 programe de licenţă/masterat adaptate la cerințele pieței muncii;
·         55 de participanţi la instruirea în domeniul dezvoltării programelor de studii și asigurarea calității în învățământul superior.
Prezentarea principalelor rezultate obținute în cadrul proiectului va fi făcută cu ocazia Conferinței de închidere a proiectului, unde sunt invitați să participe colaboratorii din mediul de afaceri, studenții și cadrele didactice din grupul țintă, precum și persoanele interesate de problematica calității în învățământul superior.

Conferința va avea loc în data de 11.12.2015, începând cu ora 12, în Aula Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău (str. Mărășești, nr. 157, corpul D). 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu