13 decembrie 2015

Forumul ROMÂNIA în 3D – Grupul de Expertiză – Constructii si Transporturi

0 Comentarii
In data de 10 decembrie, de la ora 13:00 şi mâine, 11 decembrie 2015, Universitatea Tehnică de Construcții București (UTCB) împreună cu Fundația C.A.E.S.A.R., organizează Forumul ROMÂNIA în 3D – Grupul de Expertiză – Construcții și Transporturi. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile la Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole din cadrul UTCB.

Temele principale care vor fi dezbătute în cadrul acestei întâlniri sunt generate de problemele cu care se confruntă specialiștii din domeniul construcțiilor și cei din administrația centrală și locală, în toate fazele de realizare și exploatare a proiectelor de construcții.
Forumul „România în 3D” este cel mai important proiect al Fundației C.A.E.S.A.R. în anul 2015. Deși există nenumărate idei și proiecte remarcabile înspațiul românesc, lipsește încă o viziune integrată, coerentă și completă pentru dezvoltarea României. 
Evenimentul va continua săptămâna viitoare joi, 17 decembrie şi vineri, 18 decembrie, la Sheraton Bucharest Hotel (Calea Dorobanților nr. 5-7, Piața Romană).

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu