10 februarie 2016

Expo Utilaje Agricole

0 Comentarii
EXPO UTILAJE AGRICOLE – expozitia de masini, utilaje si echipamente pentru agricultura, va fi organizata in perioada 03-06 martie 2016, pavilioanele C4, C5 si C6, Romexpo.
Fiind conceput ca o manifestare expozitionala premium pentru sectorul agricol, expozitia pune in valoare cele mai noi solutii, echipamente si utilaje disponibile pe piata, astfel incat vizitatorii sa poata evalua, testa si decide asupra oportunitatilor propuse de catre expozanti.
Daca sunteti:
  • producatori, distribuitori, importatori, integratori de solutii,  furnizori de servicii
Si va desfasurati activitatea in domeniile:
  • masini si unelte agricole, echipamente si unelte specifice agriculturii, echipamente pentru prelucrarea recoltelor, piese de schimb, carburanti si uleiuri,  sisteme de irigare si alimentare cu apa in agricultura, sere si solaria, echipamente pentru gestionarea si depozitarea culturilor,  imbunatatiri funciare, laboratoare si echipamente specifice de masurat.
Si doriti sa:
  • intalniti un numar estimat de 5.000 de vizitatori specialisti, contractati echipamentele, utilajele, serviciile si solutiile propuse, aflati tendintele cererii pietei, lansati un nou produs, serviciu sau solutie integrate, concretizati participarea Dumneavoastra in “afaceri live”, atunci trebuie sa expuneti la EXPO UTILAJE AGRICOLE.
Sursa: www.ccibc.ro

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu