10 februarie 2016

Targ de bunuri de larg consum

0 Comentarii
Romexpo lanseaza intre 4 si 6 martie 2016 cel mai nou targ dedicat bunurilor de larg consum.
Romexpo va propune o noua manifestare expozitionala unde va veti putea pune la curent cu tendintele primavara-vara in ceea ce priveste vestimentantia si accesoriile, veti putea achizitiona produsele cosmetice potrivite debutului sezonului cald si unde veti putea gasi antichitati sau produse pentru casa si gradina care sa completeze atmosfera primitoare din caminul dumneavoastra, toate la preturi promotionale.
Primavara la Romexpo este locul ideal care sa va inspire in alegerea celor mai frumoase cadouri pentru femeile din viata dumneavoastra, dar si pentru toti cei dragi. Produsele artizanale, hand-made si decoratiunile in stil vintage sau modern vor sta la dispozitia iubitorilor de frumos si a celor care sunt mereu in cautarea bunului gust!
Nici pasionatii de dulciuri, mai mari sau mai mici, nu vor fi uitati! Prajiturile ca la mama acasa, ciocolata bio, bomboanele cu diferite arome, briosele, dulciurile dietetice destinate doamnelor care vor sa isi protejeze silueta, caramelele ca in vremea copilariei, va vor incanta papilele gustative si va vor indemna sa faceti un cadou sincer si delicios pentru cei apropiati.
Un souvenir placut la debutul primaverii pot deveni si obiectele de artizanat pe care le veti gasi la targ, obiectele de arta mestesugareasca, obiectele de arta populara romaneasca, toate puse la dispozitie de producatori romani cu traditie.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu