13 iunie 2016

Bucătăria Lidl caută cea mai talentată familie pasionată de gătit

0 Comentarii
Ești maestru la gătit, dar doar la tine în bucătărie? Atunci vino alături de Chef Florin Dumitrescu la caravana Lidl din orașul tău și pregătește cea mai delicioasă Porție de Surprize. Intră și tu în concursul familiilor pasionate de gătit și poți câștiga zeci de premii!
Lidl lansează o nouă provocare culinară pentru români! Astfel, vara aceasta, cele mai talentate familii, pentru care gătitul este o mai mult decât o pasiune, sunt așteptate să se alăture caravanei Lidl, alături de Chef Florin Dumitrescu. Aducem Festivalul Surprizelor în toată România, în perioada 11 iunie – 11 septembrie. Intră pe surprize.lidl.ro și află când venim în orașul tău, vino cu toată familia la cea mai tare competiție de gătit în aer liber din România, iar noi vă vom aștepta cu o porție mare de surprize!

Pentru început, povestește-ne despre pasiunea ta pentru gătit pe surprize.lidl.ro și poți fi selectat să participi la faza locală a concursului, în orașul tău. Înscrierea va avea loc etapizat, pe măsură ce concursul va înainta prin țară. Apoi, sub atenta supraveghere a lui Chef Florin Dumitrescu, 4 echipe se vor întrece în semifinale să gătească preparate care mai de care mai interesante la caravana Lidl din orașul lor. În finala de la București vor ajunge doar cele mai bune familii de bucătari din fiecare oraș. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu