5 iulie 2016

Concert Directia 5 la Green Park Bacau

0 Comentarii
WWW.CONCERTEBACAU.RO prezinta concertul extraordinar DIRECTIA 5 - “Salut! Ce faci?”, care va fi sustinut in data de 22 iulie, ora 20:00 la Restaurant Green Park Bacau.
“Ne dam intalnire pe 22 iulie pentru a crea o atmosfera emotionanta pe frontiera muzicii pop rock. Ii invitam pe oameni pe intr-o lume nebanuit de frumoasa in care noi, DIRECTIA 5 va promitem ca nu va fi pierdere de timp”, declara Marian Ionescu.
„Salut! Ce faci?” va fi o seara de neuitat, în care evadezi din cotidian, şi vibrezi la intensitate maxima alaturi de trupa.
Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri şi Carmin Ionescu vor celebra luna iubirii printr-un regal de muzică live, în care romantismul se va îmbina perfect cu pop-rock
Muzica formaţiei DIRECTIA 5 este generată de dragostea dintre un băiat şi o fată, cu toate etapele prin care trece ea. Aceasta va putea fi ascultată pe acorduri noi la concertul de la Restaurantul Green Park din Bacau. Gazda evenimentului va intampina cu un proseco rece si va pregateste un meniu deosebit cu bruschete mixte cu rosii, somon si prosciuto, felul principal fiind un piept de curcan mediteranean si risotto cu sofran si bineinteles nu va lipsi desertul. 

Pretul biletelor este de 149 lei/pers. si sunt disponibile prin agentia PRO-Event, str. Mihai Viteazu, nr.3 sau la Restaurantul Green Park. 

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu