6 iulie 2016

Magia Orientului vine acum în bucătăria ta

0 Comentarii
   Lidl îţi aduce din 7 iulie comoara Orientului printr-o varietate de gusturi intense şi aromate. Preparatele turceşti păreau greu de obţinut în toată savoare lor?  
Acum Lild ţi le aduce aproape de tine. Lidl îţi aduce produsele delicioase din gama 1001 de comori.
Învăluieţi bucătăria cu mirodeniile aduse din Orientul Mijlociu pentru a prepara o masă delicioasă şi bogată familiei tale.
       Timp de o săptămână descoperă preparatele turceşti din Bucătăria Lidl!

     Doreşti să-ţi surprinzi partenerul cu o cină aparte?! Bucătăria Lidl îţi sare în ajutor. Surprinde-ţi partenerul  cu gustul intens al chifteluţelor din carne de vită  (12.99 lei) preparate în  vasul tajin (49.99 lei), vas tradiţional marocan, din ceramică smălţuită. Acesta are capacul conic pentru a asigura circulaţia optimă a aburilor. Este excelent pentru prepararea alimentelor în cupor, deoarece intensifică aroma mâncării şi păstrează vitaminele şi mineralele.


        Nu ştii cu ce să-ţi surprinzi prietenii? Încearcă un aperitiv din rulouri  din foietaj cu umplutură de brânză (12.99 lei) sau foietajul cu umplutură de cartofi sau spanac (11.99 lei) este bine venit pentru a destinde atmosfera cu specialităţile turceşti (9.99 lei) direct din bucătăria ta.


      Pizza, un preparat adorat de toată lumea, are acum o nouă textură şi un miros delicious care debia aşteaptă să fie scoasă din cuptor. Delicioasa pizza turcească (13.99 lei) din carne de vită sau oaie cu legume proaspete şi mirodenii şi pizza doner (12.99 lei), blat crocant acoperit cu carne de kebab, mozzarella cremoasă şi ierburi proaspete care redau gust intens şi fresh al alimentelor. Este un preparat uşor care va răspândi un aer oriental şi va crea o atmosferă caldă şi feerică. Totul se îmbină perfect într-o seară de sâmbătă alături de prieteni. Bărbaţii pot savura o băutură răcoritoare Uludag (2.46 lei).  Ce merge cel mai bine la un meci de fotbal decât o bere blondă?! (3.89 lei/ 0,5l) .


      În cultura arabă ceaiul este un element nelipsit din rutina zilnică. Relaxează-te alături de o ceaşcă de  ceai la orice moment al zilei şi bucurate de savoarea intensă a ceaiului oriental (4.99lei).
   Începeţi dimineaţa cu mirosul îmbietor al cafelei proaspăt măcinate        (2.99 lei/100g) care îţi va da energia de care ai nevoie.



 Descoperă produsele orientale, bucurăte de savoarea alimentelor proaspete şi ale mâncărilor preparate la cort în stilul vechi oriental. Crează şi tu în bucătăria ta o atmosferă desprinsă din poveştile Şeherezadei doar cu ajutorul Bucătăriei Lidl. 
 E vara, poti visa, fiecare zi ti-o poti trai ca in vacanta!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu