5 iulie 2016

„Un Festival cât un Carnaval” - ID Fest 2016

0 Comentarii
Teatrul Municipal Bacovia a fost în centrul atenţiei în ultimele luni în ceea ce priveşte prima ediţie a festivalului Theaterstock. Scandalul luase mare amploare şi părea că nu se mai termină. Apele s-au mai liniştit odată cu anunţul făcut, ediţia a doua Theaterstock nu va mai avea loc anul acesta.
Activitatea Teatrul Bacovia este neîncetată. Ne surprinde de fiecare dată cu piese noi de teatru, cu actori excepţionali şi cu spectacole noi. 

Vara, în special luna iulie ne atrage cu multe evenimente de tineret. Teatrul Municipal Bacovia va fi gazda ID Fest are trei secţiuni la care s-au înscris tinere echipe din Bacău dar şi din ţară:
Secţiunea Spectacol - echipe de teatru de adolescenţi din ţară;
Secţiunea One Man Show - sunt vizaţi elevii de liceu care fac parte dintr-o trupă de teatru sau pot participa individual;
Secţiunea Dramaturgie - Eşti elev de liceu şi îţi place să scrii piese de teatru ? Este secţiunea potrivită pentru a-ţi pune în valoare talentul!
Anul acesta la Bacău se vor aduna nu mai puţin de 13 trupe de teatru, la secţiunea „One Man Show” vom avea 8 participanţi şi la secţiunea „Dramaturgie” 7 paticipanţi. Numai 4 din cele 13 trupe sunt din Bacău. 

Încă o dată dovedim că Bacăul este un oraş activ, creăm evenimente şi încercăm să punem în valoare talentele noastre, pe care le cultivăm cu mare drag şi le susţinem. 
Susţinând tinerele talente din lumea teatrului, putem duce mai departe imaginea Teatrului Bacovia aşa cum a fost o dată. 

Va fi o săptămână plină de spectacole la care cu siguranţă nu ne vom plictisi. 
Check în calendar - 10 - 19 iulie!!!!




0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu