2 iulie 2016

Noua Românie face public regulamentul de selecție al candidaților la alegerile parlamentare

0 Comentarii
Partidul Noua Românie face public Regulamentul de selecție al candidaților care vor participa la alegerile parlamentare din 2016 pe listele PNR. Publicarea regulamentului reprezintă o dovadă de transparență față de românii care vor vedea astfel modalitatea de selecție a candidaților cărora urmează să le acorde votul pentru a-i reprezenta în Parlamentul României.
În timp ce la alte partide locurile pe liste pentru parlamentare sunt ”cumpărate” și ”negociate”, în cazul Partidului Noua Românie, alegerea candidaților se face în urma unei proceduri interne în baza Regulamentului de Selecție.
Toți membrii care au vârsta minimă de 23 de ani și cotizația plătită integral pe tot anul 2016, pot să își depună candidatura pentru funcția de deputat.
În timp ce pentru Senat, candidații trebuie să aibă vârsta minimă de 33 de ani împlinită inclusiv până în ziua alegerilor.
Depunerea dosarelor de candidatură se face prin email la office@partidulnouaromanie.ro în perioada 17 iunie – 3 iulie 2016. După care, toți candidații declarați valizi, sunt programați la audieri la Comisia de Selecție. Unde în baza celor patru criterii: studii, activitate în cadrul PNR, proiect legislativ și comunicare, vor primi din partea comisiei, maxim 1600 de puncte.(sursa: www.partidulnouaromanie.ro)




Aviz membrilor organizatiei PNR Bacau!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu