23 iulie 2016

Prezentare de modă într-un decor neconventional – spatiul feroviar

0 Comentarii
Pentru al patrulea an la rând, spațiul feroviar devine un decor inedit pentru o prezentare de modă, din cadrul celui mai mare festival de modă din ţară și din Europa de Est - „Feeric Fashion Days”.  
Sâmbătă, 23 iulie 2016, înainte de gală, hala semicirculară pentru reparații locomotive șiplaca turnantă din Depoul Sibiuvor fi transformate, timp de 30 minute, într-un podium neconvențional pentru expunerea de creații vestimentare unice.
De la ora 16, tinerele manechine pot fi admirate în decorul geometric al Depoului Sibiu într-o prezentare absolut impresionantă a creațiilor designer-ului Emma Viedma, cei prezenți având parte de o călătorie imaginară către un univers aparte.
După prezentare, invitații au ocazia să pornească din nou într-o călătorie, de data aceasta una imaginară în timp, cu fascinantele locomotive cu aburi, pe care le pot vizita în Muzeul din incinta Depoului.
Aflat la a IX-a ediție, festivalul a adus săptămâna aceasta, în perioada 16-23 iulie, eleganţă şi stil în diverse spaţii nonconformiste la Sibiu.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu