2 iulie 2016

Vizita a ministrului Muncii la Clubul cu Lipici din Colonesti

0 Comentarii
O ampla delegatie a Guvernului Romaniei, condusa de ministrul Muncii, domnul Dragoş Nicolae Pîslaru, a vizitat in data de 1 iulie comuna Colonesti. Printre obiectivele acestei vizite s-a numarat si prezentarea modelului de cooperare inter-sectoriala la nivel local, precum si importanta colaborarii cu instituțiile judetene. 
Serviciile dezvoltate de FSC in parteneriat cu Primaria comunei au fost remarcate de domnul ministru ca model de buna practica. Acesta a declarat ca era avizat despre serviciile FSC si a fost placut impresionat sa constate "pe teren" impactul si buna organizare a acestora. Vizita nu a fost doar una protocolara, ministrul Muncii stand de vorba inclusiv cu copiii de la Clubul cu Lipici si cu echipa de ingrijire la domiciliu din comuna. 
Realitatile descoperite azi si modelul de parteneriat al autoritatilor locale cu ONG-uri precum FSC sau UNICEF, i-au intarit domnului ministru convingerea ca astfel de programe trebuie sustinute cat mai consistent de catre stat. Iar la despartirea de copii, domnul Pîslaru a promis ca se va intoarce si la toamna pentru ca cei mici sa-i povesteasca cum s-au distrat la Scoala de Vara FSC!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu