17 octombrie 2016

Activităti în săptămâna 17 - 21 octombrie la Biblioteca

0 Comentarii
Miercuri, 19 octombrie 2016
Secţia pentru Copii, Sala de Lectură şi Filialele: Energiei şi "Ştefan cel Mare"
Comemorează 55 ani de la moartea lui Mihail Sadoveanu (1880 - 1961) scriitor, academician, prin expoziţii de carte, realizate de Nicoleta Munteanu, Diana Toma, Lucica Ababei şi Marinela Tofănescu.
Scriitor, povestitor, nuvelist, romancier, academician şi om politic român.
Este considerat unul din cei mai importanţi prozatori români din prima jumătate a secolului XX. Opera sa se poate grupa în câteva faze care corespund unor direcţii sau curente literare dominante într-o anumită epocă: o primă etapă sămănătoristă, cea de început, a primelor încercări, nuvele şi povestiri, o a doua mitico-simbolică, din perioada interbelică (reflectată în romane precumCreanga de aur sau Divanul persian), precum şi o ultimă fază care corespunde realismului socialist, în acord cu perioada socialist-comunistă la care Sadoveanu va adera ideologic.
Vineri, 21 octombrie 2016, orele 16 - 18 - Sala Multimedia din sediul central al Bibliotecii Judeţene "C. Sturdza" Bacău - Aleea Parcului, nr.9
Trăieşte viaţa în termenii tăi
Activitate de dezvoltare personală susţinută de Marius Spiridon, autor, coach şi consultant în dezvoltare personală.
Activitatea este oferită prin Asociaţia Sprijin pentru Părinţi - furnizor de servicii sociale şi de formare profesională a adulţilor - şi este dedicată partenerilor şi specialiştilor care doresc să fie informaţi prin intermediul acestui tip de programe.
Activitatea vine în sprijinul mediatizării serviciilor oferite de Asociaţia Sprijin pentru Părinţi în cadrul comunităţii băcăuane şi încurajării parteneriatului public-privat.
Coordonatori activitate: psiholog Adriana Roşu şi şef birou, Crina Ifrim.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu