15 octombrie 2016

Un copil pierdut a fost readus în familie de jandarmi

0 Comentarii
În ziua de 14 octombrie 2016, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, aflându-se în timpul executării misiunilor specifice de ordine şi siguranţă publică pe timpul pelerinajului la Moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva a observat în zona bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt un copil de aproximativ 3 ani care nu era însoţit de niciun adult.
Acest aspect a ridicat suspiciuni jandarmilor, care interacţionând cu fetiţa, şi-au dat repede seama că aceasta s-a pierdut de părinţi.
Având în vedere cele constatate s-au transmis semnalmentele fetiţei tuturor elementelor de dispozitiv în vederea identificării părinţilor.
            La scurt timp, mama fetiţei a solicitat sprijinul unei alte patrule de jandarmi care a îndrumat-o spre locul unde se afla copilul.
            Jandarmii au înapoiat copilul mamei îngrijorate, care a respirat uşurată că nu s-a întâmplat nimic grav, mulţumind subofiţerilor pentru vigilenţa şi promptitudinea cu care s-a acţionat.
Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului religios Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău recomandă tuturor pelerinilor să acorde o atenţie deosebită copiilor, bunurilor şi obiectelor personale, autoturismelor pentru evitarea oricăror situaţii neplăcute.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu