8 aprilie 2017

Meet the CEO of Philip Morris România

0 Comentarii
Business Magazin va invita, marti, 25 aprilie, ora 17:00, Hotel Radisson, sala Maia, la Meet the CEO, la o intalnire cu Branislav Bibic, CEO. Philip Morris România.
                                          
Branislav vine în România din Lausanne, Elveția, unde a lucrat la PMI Duty Free în poziția de Director Corporate Affairs. Are o experiență în business de peste 20 de ani și s-a alăturat echipei Philip Morris în urmă cu 9 ani. Acesta și-a început cariera în cadrul companiei în anul 2007, la Philip Morris Zagreb, iar apoi a fost membru al echipei de management pentru Europa Centrală – regiunea de Sud ca director general în Croația. De asemenea, de-a lungul carierei sale, a ocupat diferite funcții-cheie pe mai multe piețe din Europa Centrală și de Est, precum Slovenia, Bosnia-Herțegovina și Croația.

Branislav Bibic a absolvit un master în Business Administration la Universitatea din Oxford. 
  
Având o experiență solidă și relevantă în Europa de Est și cunoscând foarte bine provocările și specificul regiunii, Branislav Bibic va conduce echipa de management Philip Morris România vizând păstrarea performanțelor și alinierea strategiei naționale la cea intențională a companiei.
Sub noua conducere, Philip Morris România va continua să colaboreze cu autorităţile într-un mod constructiv şi transparent, pentru un mediu fiscal și de reglementare echitabil și predictibil și va consolida abordarea inovatoare a companiei pe piața din România.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu