8 aprilie 2017

Târgul de Paste din Bucuresti

0 Comentarii
S-a deschis „Tradiții și Flori de Sărbători”, cel mai mare eveniment dedicat Sărbătorilor Pascale din Capitală. Organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, evenimentul se desfășoară în perioada 7 – 17 aprilie 2017, în Piața Constituției.
Ajuns la cea de-a VIII-a ediție, „Tradiții și Flori de Sărbători” își propune să valorifice arta tradițională și să readucă în atenția publicului valori autentice românești.
Evenimentul aduce în centrul Capitalei Târgul de Paște cu produse tradiționale și delicii culinare, o zonă gastronomică,  dar și un program variat de concerte live. Pe scena din Piața Constiuției, între 7 – 9 și 14  –  17 aprilie, vor avea loc spectacole de muzică sacră, clasică, operă și operetă, dar și concerte folclorice sau de muzică pop-rock, susținute de cei mai îndrăgiți interpreți din România: INNA, VUNK, HOLOGRAF, CARLA’S DREAMS, RANDI, NICOLETA NUCĂ, ALEXANDRA UȘURELU, ORCHESTRA NAȚIONALĂ „VALAHIA”, LAVINIA GOSTE, GELU VOICU, MARIA DRAGOMIROIU, GRIGORE LEȘE, OPERETA STARS, CAMERATA REGALĂ, GRUPUL VOCAL ACAPELLA, CORUL SYMBOL și mulți alții.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu