8 noiembrie 2017

160 de copii s-au bucurat de consultatii stomatologice gratuite, în Dărmănesti si Buhusi

0 Comentarii
În weekendul 28 - 29 octombrie, Colgate®, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România, a continuat în două orașe din județul Bacău, Programul Zâmbete Colgate®, parte din campania România merită zâmbete Colgate®. 160 de elevi din clasele primare din Dărmănești și Buhuși au beneficiat de consultații stomatologice gratuite, un diagnostic cu recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos și mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

„Ne bucură colaborarea pe care o avem cu Colgate încă din anul 2015. Sunt deja peste doi ani de când ne-am unit forțele și de când susținem valori comune în domeniul unei igiene orale sănătoase. Programul Zâmbete Colgate a ajuns săptămâna trecută și în județul Bacău, unul din cele zece județe în care elevi de ciclu primar beneficiază de consultații stomatologice gratuite și de sfaturi privind o igienă orală corectă. Este vârsta la care se pot face corecțiile necesare și la care se pot deprinde obiceiuri sănătoase, astfel încât copiii de astăzi să devină adulți cărora să nu le fie frică să zâmbească. Atât la Dărmănești, cât și la Buhuși, programul s-a bucurat de un real succes, copiii au fost încântați de prezența mascotei Doctorul Măseluță, iar părinții au fost receptivi la recomadările primite de la medicii stomatologi”, a spus Raluca Diaconu, coordonator proiect din partea Filialei Bacău de Cruce Roșie.

Programul Zâmbete Colgate®, cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie din țară, se desfășoară în 20 de orașe mici din 10 județe din România, în perioada 7 octombrie – 17 decembrie, și continuă misiunea Colgate® de educare cu privire la importanța vizitelor periodice la medicul dentist și a igienei orale zilnice, de la vârste fragede.

În județul Bacău, consultațiile stomatologice gratuite din cadrul programului au avut loc în Dărmănești, în data de 28 octombrie, la Liceul Tehnologic Dărmănești și în Buhuși, în data de 29 octombrie, la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”. Pe lângă consultații, copiii au avut parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii și desfășurate în prezența părinților, dar și de o zonă de joacă unde l-au întâlnit pe îndrăgitul Doctor Măseluță.


În paralel, Colgate® desfășoară Programul Colgate® Bright Smiles, Bright Futures™, care a ajuns la cea de-a 25-a ediție de la implementare. Colgate® a livrat cu succes mesaje educaționale pentru mai mult de 5.900.000 de elevi, număr care va crește în acest an cu 200.000 de elevi din școli din toată țara, din zona urbană și cea rurală. Începând cu anul 2015, programul se derulează în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu