27 martie 2021

Adrian RĂSPOPA va lua startul în ediția aniversară a Raliului Brașovului

0 Comentarii

 


Raliul Brașovului va sărbatori în acest cea de-a 50-a sa ediție, fiind una dintre cele mai legendare etape de raliu din țara noastră.

 

Adrian RĂSPOPA nu putea să rateze acest eveniment și cu ajutorul celor de la Botka Rally Team, acesta va lua startul în Campionatul Național de Raliuri Betano 2021.

 

„Încep prin a mulțumi celor de la Botka Rally Team pentru sprijinul oferit astfel încât alaturi de Cozo să pot lua startul în acest sezon. Voi lua startul pe modelul Skoda Fabia R5 Evo 2021, o mașină revizuită complet cu ultimele specificații.

În acest an vom continua proiectele ACS Rally Sprit cu o serie de evenimente importante atat în domeniul automobilistic, dar și în cel al ciclismului. Pandemia de anul trecut ne-a determinat să ne implicăm și în organizarea unei etape de ciclism din cadrul Road Grand Tour, iar în acest an împreună cu Alex CIOCAN, președintele Federației Române de Ciclism vom organiza trei curse în județul Bacau. Desigur că Raliul Moldovei Bacău ramane principalul nostru eveniment, iar în acest an, în premieră, acest eveniment va fi comun cu o etapă din cadrul competițiilor de Rally – Raid. În același weekend cele două etape, de raliu și rally - raid, vor împărți parcul de service, startul și festivitatea de premiere, dorind în acest fel să oferim publicului băcăuan un festival de motorsport.   

Nu în ultimul rând, vom organiza și etapa de viteză în coastă de la Dărmănești, și chiar dacă nu am reușit să intrăm în prima ligă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, vom oferi un eveniment organizat la nivel ridicat la fel ca și anul trecut.” declara Adrian RĂSPOPA, președintele ACS Rally Spirit.  

Supranumit și Monte-Carlo de România, cu aluzie la celebra etapă monegască, Raliul Brașovului a oferit suprize în numeroase rânduri, alegerea pneurilor jucând un rol crucial în gestiunea rezultatului final. În acest fel Adrian RĂSPOPA, reușea în 2015 o supriză de proporții pe proba Babarunca, el obținând cel de-al doilea timp al probei cu o mașină de categorie 2 roți motrice, în fața mașinilor de categorie R5, tocmai datorită unei alegeri excelente a pneurilor de concurs.    

 

Adrian RĂSPOPA va lua startul alături de navigatorul său, Cosmin DIACU la Tess Rally Brașov powered by Pro-X care se va desfășura în perioada 26-27 martie 2021, cu un model Skoda Fabia R5 EVO, pus la dispoziție de Botka Rally Team.

Adrian RĂSPOPA este susținut de catre DEDEMAN – partener al echipajului cat și sponsor al compețiilor ciclistice organizate în Bacau, FIALD – constructor și dezvoltator imobiliar si GIRONAP.

Adrian RĂSPOPA va continua sa fie ambasador în motorsport al proiectului de infrastructură rutieră Autostrada Brașov – Bacău A13. #sustinA13

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu