20 august 2021

Sfârșit de săptămână în siguranță

0 Comentarii

 


Pentru că urmează câteva zile cu multe evenimente cultural-artistice, dar și religioase prilejuite de sărbătoarea creștin-ortodoxă ”Adormirea Maicii Domnului”, iar întreaga comunitate trebuie să se bucure în liniște și siguranță, jandarmii băcăuani vor fi prezenți la datorie.

         Astfel, în perioada 14-16 august, jandarmii băcăuani vor intensifica misiunile de ordine şi siguranţă publică executate independent sau în sistem integrat, pentru menținerea climatului de ordine publică și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului, în întreaga zonă de responsabilitate.

          În contextul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID -19, vom continua și acțiunile preventive și de informare a cetățenilor prezenți la evenimentele anunțate în spațiul public în acest weekend, la activitățile dedicate zilei comunei Horgești, Roșiori, Ungureni, Sascut, la Festivalul Tradiții Basarabene din Slănic Moldova, concertul " Ansamblul Etnofolcloric Plăieștii"de la Insula de Agrement din Bacău,  la "Proiecție de film în aer liber" din parcul Cancicov din Bacău și de pe stadionul 1 Mai din Buhuși,  la evenimentul intitulat Lansare Cartea Copiilor Moinești sau la manifestările religioase de pomenire a eroilor înhumați la Cimitirul Internațional al Eroilor Oituz.

           Vom acorda o atenție deosebită și zonei montane unde vom avea o prezența activă, cu rol preventiv, astfel încât să ne asigurăm că nu vor fi probleme care să afecteze ordinea și liniștea publică. În acest sens, jandarmii montani, se vor afla pe traseele montane și în zonele turistice cu principala misiune de a acorda sprijin, îndrumare și ajutor.

            Aceste evenimente vor genera o serie de restricţii impuse de organizatori cu privire la modul de acces, motiv pentru care jandarmii băcăuani recomandă participanţilor respectarea acestora.

            Pentru a vă petrece timpul liber în siguranță, vă recomandăm să aveți grijă de bunurile personale, să fiți prudenți în relațiile cu persoanele cunoscute întâmplător și să fiți atenți la copiii care vă însoțesc.

             În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă solicitați ajutorul jandarmilor prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau adresați-vă direct jandarmilor aflați în dispozitiv.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu