20 august 2021

Jandarmii băcăuani la datorie pentru siguranța cetățenilor

0 Comentarii


În perioada 06–08 august, jandarmii vor fi prezenți în mijlocul băcăuanilor și vor asigura măsurile necesare, astfel încât manifestările religioase și activitățile recreative să se desfășoare în condiții de siguranță.

           Jandarmii băcăuani vor intensifica misiunile de ordine şi siguranţă publică executate independent sau în sistem integrat, pentru menținerea climatului de ordine publică și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului, în întreaga zonă de responsabilitate.

            În contextul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID -19, vom continua și acțiunile preventive și de informare a cetățenilor prezenți la evenimentele anunțate în spațiul public în acest weekend, la activitățile dedicate Zilei orașului Comănești, la parada de cai din centrul Bacăului sau manifestările religioase hramul Mănăstirii" Sfânta Sava", la concertul " ODA BUCURIEI" organizat în interiorul bisericii romano-catolice din Ghimeș-Faget.

           Vom acorda o atenție deosebită și zonei montane unde vom avea o prezența activă, cu rol preventiv, astfel încât să ne asigurăm că nu vor fi probleme care să afecteze ordinea și liniștea publică. În acest sens, jandarmii montani, se vor afla pe traseele montane și în zonele turistice cu principala misiune de a acorda sprijin, îndrumare și ajutor.

            Pentru un sfârșit de săptămână în siguranță, recomandăm cetățenilor să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură, iar dacă sunt martorii unor fapte antisociale, să apeleze cu încredere la cea mai apropiată patrulă de jandarmerie sau la numărul unic de urgență ”112”.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu