27 septembrie 2009

Ce mai e cu terenul de PaintBall din Bacau

0 Comentarii
      Jocul de paintball se practica astazi in peste 40 de tari si este unul dintre cele mai distractive sporturi in echipa care se desfasoara in aer liber. Paintballul este un sport dedicat barbatilor, dar si femeilor si inseamna aventura, distractie, spirit de echipa sau de competitie.

Paintballul este un sport care consta in eliminarea adversarilor folosind bile cu vopsea (paintball). Pentru a trage cu bile, jucatorii folosesc pistoale sau pusti. Desi se considera un sport periculos, paintballul este un joc sigur. Se pot intampla si accidente ca in orice alt tip de sport, dar nu s-au inregistrat niciodata cazuri in care jucatorii de paintball sa fie grav raniti. Este adevarat ca viteza cu care bilele cu vopsea se indreapta spre jucatori este destul de mare, dar, pana la urma, acesta este specificul si farmecul jocului. In cazul in care veti purta echipamentul de paintball, nu se vor intampla accidente sau evenimente neplacute.


Singurul teren de PaintBall amenajat din Bacau, CrazyBall s-a deschis pe 28-08-2008.Acesta este in cartier Gheraiesti, Str. Victor Nadolschi, nr. 11 Bis, in spate la S.C. SOFERU'.Intrarea se face pe baza de rezervare.

Se platesc doar bilele. Markerul (arma), combinezon, casca - sunt gratuite.

Pentru pentru mai multe detalii: 0762649875

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu