27 septembrie 2009

Rătăciţi în Panama

0 Comentarii

    Maine, la ora 22:00, pe Kanal D va incepe prima editie din "Rataciti in Panama".Presimt ca vafi un show de succes deoarece, actiunea suna bine din cate am auzit.

   Avându-l ca prezentator pe Andrei Gheorghe, emisiunea Rătăciţi în Panama combină exoticul cu aventura, competiţia cu reality-show-ul, vedete cu oameni obişnuiţi. Rătăciţi în Panama este un concurs pe viaţă şi pe moarte în jungle panameze, între 18 concurenţi care se luptă pentru un premiu de 50.000 euro.

Show-ul are la bază conceptul de ierarhizare a celor trei clase sociale: cea de vârf, de mijloc şi cea de jos. Astfel, cei 18 concurenţi vor fi selectaţi în felul următor:

- 6 dintre ei sunt vedete în domeniul în care activează (actori, cântăreţi, sportivi, etc);

- 6 sunt persoane oarecum cunoscute (foşti participanţi în alte emisiuni TV)

- 6 sunt oameni obişnuiţi.

Locaţiile în care cei 18 concurenţi vor trăi pe toată perioada emisiunii joacă deasemenea un rol esenţial în desfăşurarea emisiunii. Există trei plaje:

- "Insula condamnaţilor" - un loc în care supravieţuirea costă timp şi energie, concurenţii fiind nevoiţi să îşi construiască singuri adăposturi, să caute de mâncare, să se încălzească, etc. Mai mult, concurenţii vor fi nevoiţi să facă toate astea într-un loc mai mult decât neprimitor, plaja pe care sunt adopostiti fiind înconjurată de jungla virgină, iar în timpul ploilor inundându-se.

- "Insula Speranţei" - aici lucrurile stau ceva mai bine. Concurenţii dispun pe plajă de toate materialele necesare pentru a-şi construi adăposturi şi de toate uneltele necesare pentru a-şi pregăti/găsi hrana. Astfel, singurul lucru ce le rămâne de făcut este să utilizeze aceste resurse pentru a-şi crea un minim de confort.

- "Insula Paradisului" - un loc desprins din paradis, unde concurenţii nu au altceva de făcut decât să se relaxeze şi să se bucure de o vacanţă de lux. Şampanie, masaje şi mâncăruri alese sunt doar câteva din lucrurile de care au ocazia să se bucure rezidenţii acestei plaje.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu