30 septembrie 2009

Dj Andy - Club Principe

1 Comentarii

DJ ANDI de la Request 629 - Vibe Fm, te invita in Club Principe Bacau, sambata, 3 octombrie 2009, sa petreci pana in zori cu cea mai buna muzica.
Fii prezent la petrecere si iti vom garanta o seara de neuitat.
Club Principe zona ta de distractie.

Club Principe deschide sezonul de distractie cu evenimente si show-uri incendiare sustinute de cele mai cunoscute nume din showbiz-ul romanesc si nu numai.
Djs renumiti, formatii din muzica dance din Romania si animatoare care au dansat in cluburi cu renume, vor veni si vor face ca atmosfera si distractia din Club Principe sa fie la cotele cele mai inalte.
Prin parteneriatul cu Clubmanagement (cel mai de succes organizator de petreceri din Romania www.clubmanagement.ro) Clubul Principe va putea aduce pentru toti clientii sai nume ca: Dj Andy, Sava, Emil Lasaria, David Deejay, Deep Side Deejays, Play and Win, Dj Project si multi altii.
Informatii si rezervari : 0752.791.155
Website: Club Principe
Incepand din data de 25 septembrie 2009, Clubul Principe va fi deschis in fiecare vineri si sambata.
Adresa: DN 11 - iesirea din Bacau spre Magura (Club Principe se afla la 1000 m departare de sensul giratoriu de la iesirea din Bacau in directia spre Onesti pe partea dreapta, dupa unitatea militara si terenul de fotbal (inainte de intrarea in comuna Magura)

1 Comentarii:

Anonim says:
8 octombrie 2009 la 15:52

a fost nasol tare la principe .. cu dj andy ... sa intrerupt muzica ... mie unu mi sa parut naspa tare ... poi la un club o discoteca ... si la cata lume era .. nu trebuie , nu e voie sa iti cada o linie de boxe ... sa se intrerupa ... e nasol .. orice e posibil sa fie din cauza curentului ... dar la o asa investitie poate cumpara un generator si rezolva problema

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu