29 septembrie 2009

Incep inscrierile la Superliga a II-a de minifotbal

0 Comentarii

Începând cu 1 octombrie 2009, Asociaţia Română de Minifotbal şi Lider Sport vor începe înscrierile pentru Superliga a II-a a Campionatului Municipal de Minifotbal pentru Amatori – Liga Bergenbier. „Această decizie a venit ca urmare a cererii unui număr însemnat de echipe care au pierdut perioada de înscriere în Superliga I şi doresc să participe în cadrul acestei competiţii de minifotbal a cărui promotor a devenit de curând şi Cristi Chivu, căpitanul echipei naţionale. Totodată acest proiect se încadrează într-unul naţional organizat de Asociaţia Română de Minifotbal împreună cu partenerul său principal Bergenbier”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul sportiv al acestui eveniment.

Ca diferenţă faţă de prima ligă în Superliga a II-a vor acces doar jucătorii care nu posedă legitimaţii la niciun club de fotbal, indiferent de liga sau nivelul la care evoluează. Practic va fi o competiţie de relaxare şi interacţiune în timpul liber, fără ca aceştia să-şi pericliteze sănătatea şi să se menţină în formă. Prin urmare la această superligă se aşteaptă să se înscrie toate acele echipe care consideră că plăcerea de a juca fotbal împreună cu prietenii este mult mai importantă decât de a urmări meciurile de fotbal din tribună. Nu întîmplător Cristi Chivu declara în cadrul unei conferinţe de presă că “Fotbalul amator merită tot sprijinul nostru pentru că acolo se naşte pasiunea adevărată pentru fotbal: jucând cu prietenii şi pentru prieteni”.

Superliga a II-a se va desfuşara în sistem tur-retur, primăvară-toamnă, iar cele mai bune echipe vor avea posibilitatea să promoveze în prima ligă, deşi scopul acestei superligi este de a fi mult mai mult un factor de comunicare şi interacţiune între echipele participante. Totodată în pauza competiţională va fi organizată şi Cupa Lider Sport care va aduce la start atât echipele din prima ligă cât şi din Superliga a II-a, care nu reprezintă deloc o ligă valorică inferioară, ci o ligă cu reguli mai stricte în ceea ce priveşte jucătorii participanţi.

În Superliga a II-a a campionatului de minifotbal au drept de înscriere echipe aparţinând unor companii, societăţi comerciale, asociaţii, instituţii şi echipe aparţinând unor cartiere, precum şi orice alte echipe din judeţul Bacău, dat fiind exemplul unei echipe din Comăneşti care evoluează din această ediţie de campionat în prima ligă. Se vor premia echipele de pe primele trei locuri, echipa fair-play, golgeterul, cel mai bun portar, precum şi alte premii surpriză acordate împreună cu partenerii Lider Sport.     

Pentru echipele care doresc să se înscrie, acestea au posibilitatea până pe data de 14 octombrie în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac la baza sportivă Lider Sport, situată în str. Logofăt Tăutu, nr.7, în incinta Şcolii Mihai Drăgan, la nr. de tel. 0727.137.053 / 0741.799.932 sau pe site-ul http://www.lidersport.ro/

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu