13 noiembrie 2009

Sarituri in apa / Bacaul gazduieste Campionatele Nationale Open: Concurs de final de an

3 Comentarii
In calendarul Federatiei Române de Natatie, ultimul concurs la sarituri in apa a fost incredintat Bacaului. Bazinul de Inot gazduieste Campionatele Nationale Open, care se vor desfasura sâmbata si duminica. Editia 2009 este marcata de o serie de absente notabile pricinuite de accidentari. Primul pe lista: campionul bacauan Cornel Ardeleanu, operat de menisc la Bucuresti. Juniorul Catalin Cozma (SCM) s-a accidentat si el la un antrenament, conditii in care „va participa doar la anumite probe si va face sarituri de nivel mai scazut“, a explicat antrenorul Adrian Gavriliu, coordonatorul sectiei de sarituri in apa de la SCM Bacau. Din concurs cade si sincronul Adinei Topolinschi (SCM) cu Lidia Moroiu (Olimpia Bucuresti, aflata in convalescenta dupa o operatie la maxilar). Nici campionul national en-titre Constantin Popovici (Steaua) nu se va prezenta la potential maxim din cauza problemelor medicale: sportivul care a ocupat locul al VIII-lea la „mondialele“ de la Roma si a participat la Jocurile Olimpice de la Beijing se pregateste in Bacau de doua saptamâni si spera sa concureze macar la unele probe.


Lista absentilor scade nivelul „nationalelor“ la care vor participa aproximativ 25 de sportivi din 6 cluburi: unul din Bacau, trei din Bucuresti si doua din Sibiu. „Este un concurs de final de an care are importanta lui pentru acumularea de experienta“, a mai spus Adrian Gavriliu. Campionatul se va desfasura pe 14 si 15 noiembrie, in câte doua reuniuni: orele 9.30 si 16.00.

sursa:Desteptarea

3 Comentarii:

Lidia Moroiu says:
3 ianuarie 2010 la 13:16

Rectificare..Lidia Moroiu este sportiva clubului S.C.M.

Cherciu Adrian says:
3 ianuarie 2010 la 15:33

IN ATENTIA ANTRENORULUI COORDONATOR!!!ESTE REGRETABIL CA NU SE CUNOSC TOTI SPORTIVII LEGITIMATI LA SECTIA DE SARITURI IN APA,DIN CADRUL CLUBULUI "S.C.M."BACAU.MENTIONEZ CA SPORTIVA MOROIU LIDIA A FOST LEGITIMATA LA CLUBUL"OLIMPIA"BUCURESTI IN URMA CU 7 ANI...DUPA CARE,4 ANI A ACTIVAT LA CLUBUL"TRIUMF"BUCURESTI SI DE TREI ANI ESTE SPORTIVA CLUBULUI "S.C.M."BACAU.ANTRENORUL SPOTIVEI,CHERCIU ADRIAN.

Cherciu Adrian says:
3 ianuarie 2010 la 15:37

IN ATENTIA ANTRENORULUI COORDONATOR!!!ESTE REGRETABIL CA NU SE CUNOSC TOTI SPORTIVII LEGITIMATI LA SECTIA DE SARITURI IN APA,DIN CADRUL CLUBULUI "S.C.M."BACAU.MENTIONEZ CA SPORTIVA MOROIU LIDIA A FOST LEGITIMATA LA CLUBUL"OLIMPIA"BUCURESTI IN URMA CU 7 ANI...DUPA CARE,4 ANI A ACTIVAT LA CLUBUL"TRIUMF"BUCURESTI SI DE TREI ANI ESTE SPORTIVA CLUBULUI "S.C.M."BACAU.ANTRENORUL SPORTIVEI,CHERCIU ADRIAN.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu