30 decembrie 2009

Pentru bacauanii care vor petrece revelionul in centrul orasului

13 Comentarii

Ca in fiecare an, Bacaul organizeaza cate un concert in centrul orasului, de revelion.Anul acesta, trecerea in 2010 se va face in Piata Tricolorului(din centru, in fata Casei de Cultura).
Din pacate, artistii care vor concerta vor fi doar niste artisti slabuti din punctul meu de vedere, mai precis, solisti de muzica populara:

-Maria Tătaru
-Maria Şalaru
-Mariana Lungu
-Anton Achiţei
Exista fani?Exista un public ? In fine!
Spectacolul va incepe la ora 22:00, iar la ora 00:00 va avea loc focul de artificii.

13 Comentarii:

Anonim says:
1 ianuarie 2010 la 13:09

Nu stiu cum poti spune "artisti necunoscuti " ??? Bacau are nume mari ale folclorului precum Maria Salaru, Anton Achitei, Mariana Lungu, cum sunt necunoscute ? Doamna Maria Salaru care coordoneaza grupurile FLORICICA si BOBOCEII din Bacau ... artisti precum Anton Achitei, Maria Tataru nu iai vazut niciodata la Etno sau Favorit ? Sau la alte programe tv ... Cum se poate asa ceva ???

Andi says:
1 ianuarie 2010 la 15:42
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Andi says:
1 ianuarie 2010 la 15:44

Pentru majoritatea persoanelor sunt necunoscuti...
Perosanele cu varste mai inaintate prefera muzica populara, iar de revelion nu meregeau adusi acesti cantareti, deoarece numai tineri prefera sa petreaca in centru.

Anonim says:
4 ianuarie 2010 la 10:33

Pentru majoritatea oamenilor din Bacau si nu numai sunt persoane dragi lor, interpreti de renume, nume mari ale folclorului ... asa ca ... nu mai spune ca sunt necunoscuti ... mergi pe terwn si fa un sondaj si apoi trage concluzia

Anonim says:
4 ianuarie 2010 la 10:35

Andy, total gresita parerea ta.Iata ca peste 4 mii de oameni au fostprintre care o multime de tineri si s-au distrat foarte bine Deci care este "majoritatea"? Asa ca inghite galusca si taci

Anonim says:
4 ianuarie 2010 la 10:39

Exact ... la un numar de 4 mii de oameni, acum sa fim seriosi, ca nu ai cum spune tu Andy ca sunt necunoscuti ...iar folclorul nu este doar pentru cei invarsta, cati tineri nu adora muzica populara??? ... si inca foarte multi ...

Albastrita says:
4 ianuarie 2010 la 10:42

Mai, baietica.Nu te mai fa de ras ca nu ai cultura.Cum nu stii cine-i Maria Salaru Pai e pe toate canalele TV si e mandria Bacaului si daca nu stii mai bine taci.

Vasilica says:
4 ianuarie 2010 la 11:39

Chiar ca e doar parerea ta.Atunci tine-o pt. tine ca n-ai dreptate.MARIA SALARU este o binecuvantare pentru Bacau si mai ales pentru copii nostri, ca au de la cine invata sa respecte traditia si cultura traditionala.Programul a fost superb! M-am amuzat la cantecele noi ale d-ne Maria salaru. Ar fi cazul sa-ti ceri scuze .Vezi ce comm ai...

Andi says:
4 ianuarie 2010 la 17:03
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Andi says:
4 ianuarie 2010 la 17:04

@Albastrita - Iti sunt superior tie in alte domenii!
Fiecare e liber sa asculte ce muzica doreste!!!

Anonim says:
5 ianuarie 2010 la 10:14

Nu cred ca e cazul sa ne certam, dar ai facut o mare greseala in ceea ce ai scris ... nu cred ca este bacauan care sa nu fi auzit de aceste mari nume, Maria Salaru sau Anton Achitei . Dna Maria Salaru este mandria noastra prinsa aici in Bacau salcioara ... Apropo Vasilica ai mare dreptate cu noile melodii ale doamnei Maria Salaru, sunt amuzante, cel putin "La furat de mere ducli" e preferata mea.

Andi says:
6 ianuarie 2010 la 14:47

Maria Salaru = Mariah Carey??? :))
A fost parerea mea si a mai multor tineri...
Majoritatea tinerilor din care erau prezenti, dansau din cauza ca erau ametiti de la bautura....

stefan says:
17 februarie 2010 la 10:13

Chiar asa Andy, Da-ti cu ciocanul in cap la ce prostii debitezi. Si tu erai ametit der nu de bautura ci de incultura...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu