11 ianuarie 2010

Insula de Agrement Bacau va fi reabilitata

2 Comentarii
 Inca de acum 3 luni se zvonea va Insula de Agrement va suferi o schimbare radicala...Asta am scris eu in articolul acesta

Insula de Agrement Bacau va intra intr-un proiect amplu de reabilitare si modernizare, finantat pe jumatate de catre UE si municipalitatea bacauana.

Dupa cum se zvoneste, ea va deveni un adevarat loc de relaxare, unde oricine isi poate petrece timpul liber.
Proiectul urmareste reorganizarea si transformarea Insulei intr-un obiectiv turistic si peisager.

Zonele principale de distractie vor fi un Aquapark, un spatiu de joaca destinat copiilor de tip Kidsland, o zona moderna destinata sporturilor nautice, un Skaterpark, plaja de nisip, un ponton de lemn extins peste apa pe latura de est a insulei, terenuri sportive multifunctionale cu posibilitatea acoperirii lor pe timp de iarna, un mic amfiteatru in aer liber pentru manifestari culturale diverse si terase pentru petrecerea timpului liber. In proiect sint incluse si constructii noi, atit pentru activitati sportive cit si socio-educative, pentru perioada de iarna, dar si o biblioteca cu ceainarie, o sera pentru plante ornamentale cu spatiu de vinzare, transformarea in patinoar a terenurilor de sport acoperite, cafenele pe zona pontonului de lemn, precum si reamenajarea aleilor.
Pentru posesorii de autoturisme se va realiza o parcare supraetajata pe doua nivele, la intrarea pe insula, cu o capacitate de 65 de locuri.

Suna bine, dar  sa vedem ce va fi...

Sursa:Ziarul de Bacau

2 Comentarii:

Anonim says:
11 ianuarie 2010 la 19:33

avea si kristofer asa ceva:)

Anonim says:
25 iulie 2011 la 21:22

Da,dar nu spune nimeni ca vor fi taiati toti copacii si toata vegetatia care da aerul proaspat .Cu siguranta nu va fi mai bine pentru iubitorii de natura.Ar putea demara acest proiect in alta parte,Insula de agrement are nevoie de foarte putin ca sa-si schimbe fata...

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu