23 mai 2010

Skoda in ochii copiilor

0 Comentarii
În perioada 26.04 – 01.06.2010 Centrul Auto SKODA Bacău a demarat o campanie intitulată “SKODA în ochii copiilor”. La această campanie vor participa copii de la 10 şcoli şi grădiniţe reprezentative din oraşul Bacău, precum şi copiii clienţilor. Pentru a putea participa, copiii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 6 şi 10ani, iar împreună cu părinţii să completeze un chestionar distractiv-educativ legat de Skoda, pe care părinţii să îl depună apoi în urna amenajată la showroom-ul situat pe Calea Moldovei Nr 191.
Chestionarul a fost conceput pentru a stimula inteligenţa şi creativitatea copiilor prin exerciţii distractive.

Astfel aceştia trebuie să identifice sigla mărcii comercializate de Centrul Auto SKODA Bacău, ţara în care se fabrică marca Skoda, să efectueze simple operaţii aritmetice, să rezolve un labirint şi un rebus, şi nu în ultimul rând să coloreze un model Skoda pentru a o face să arate ca o maşină adevărată.
În această perioadă membrii departamentului de marketing se deplaseză în şcolile şi grădiniţele din Bacău, unde explică atât copiilor cât şi cadrelor didactice modul de desfăşurare al campaniei. În afara copiilor de la şcolile şi grădiniţele din Bacău, la campanie vor participa şi copiii clienţilor, atât de service cât şi de vânzări, care intră în showroom în perioada menţionată anterior şi au un copil cu vârsta cuprinsă între 6 şi 10 ani. Nu pot participa la această campanie copiii angajaţilor şi nici rudele acestora până la gradul I inclusiv.
În data de 02.06.2010 va avea loc la showroom tragerea la sorţi a câştigătorilor.

Premiul I: o consolă de jocuri Nintendo Wii;
Premiul II: un Televizor cu DVD încorporat Disney Fairies , dacă e fata, sau un Televizor Disney Winnie the Pooh dacă e baiat;
Premiul III: un DVD Player Disney Pirates;

În afara acestor premii se vor mai acorda şi un număr de 200 menţiuni, constând în săculeţi şi mingi promoţionale Skoda.
Câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic pentru a veni să îşi ridice premiile, iar lista completă a acestora va fi publicată în data de 04.06.2010 atât în cotidianul Deşteptarea cât şi pe site-urile Skoda respectiv Agenda de Bacau.
VINO ŞI ÎNSCRIE-TE ŞI TU!!!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu