22 mai 2010

Surpări de teren în municipiul Moineşti

0 Comentarii
În ziua de 22 mai, ora 12.06, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău a fost anunţat, prin apelul unic de urgenţă 112, despre producerea unei surpări de teren pe strada Scânteii, din municipiul Moineşti, în dreptul locuinţei cu numărul 6.
La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti, Preşedintele şi vicepreşedintele Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Moineşti, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Moineşti şi Poliţia Comunitară a municipiului Moineşti cu 2 lucrători.

Pentru evaluarea situaţiei s-a deplasat şi grupa operativă a unităţii.
La faţa locului s-a constatat faptul că, din cauza ploilor din ultima perioadă şi a aluviunilor scurse de pe dealul din apropiere, a fost afectată infrastructura drumului pietruit, care s-a surpat pe o lungime de aproximativ 7m şi lăţime de aproximativ 1m.

S-a anunţat dispeceratul S.C. E-ON. Moldova, care a trimis o echipă la faţa locului, pentru debranşarea locuinţei de la reţeaua de alimentare cu energie electrică.
Lucrătorii Poliţiei Comunitare au procedat la delimitarea şi marcarea zonei afectate, precum şi asigurarea pazei locuinţei evacuate.

Lucrările de consolidare a terenului se vor efectua prin grija Comitetului Local, începând cu data de 25 mai.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu