25 februarie 2012

Abilităti de Carieră pentru Tineri

0 Comentarii

Asociaţia Alternative Sociale în parteneriat cu Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacău, va organiza la nivelul judeţului Bacău, începând cu anul şcolar 2011-2012, proiectul „ACT-IV – Abilităţi de Carieră pentru Tineri – Investiţie în Viitor!”.


Proiectul se va desfăşura concomitent, până în decembrie 2014, în opt judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Galaţi, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Vrancea, beneficiind de o finanţare externă, în valoare de 557.842 $.
Proiectul îşi propune să informeze şi să formeze 816 profesori, în legătură cu metodologii şi instrumente, cu scopul de a oferi orientare şi consiliere în carieră, elevilor din mediul rural şi totodată să ajute 20.000 de tineri să valorifice oportunităţile educaţionale, odată cu dobândirea unor abilităţi de management eficient al carierei.


În acest context, Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” Bacău a nominalizat două persoane resursă, prof. dr. Teona Codreanu, de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” Bacău şi prof. Mirela – Ioana Cojocaru, de la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” Bacău, care au căpătat calitatea de experţi în cadrul acestui program. Ele vor activa ca formatori în domeniul orientării şi consilierii în carieră, la nivelul judeţului Bacău, putând organiza sesiuni de formare şi după încheierea proiectului.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu