17 februarie 2012

Bilant saptamanal

0 Comentarii
Zilele de iarna sunt asa cum trebuie sa fie, doar Romania e luata pe nepregatite. Ne-am obisnuit...

v-am tinut la curent cu actiunile sau impedimentele provocate de acest firesc context meteorologic.


In alta ordine de idei, bugetarii vor munci mai organizat, caci noul prim-ministru le-a facut program de la 8.00 zilnic, pana la 16.00 pentru a eficientiza activitatea cu publicul. Vinerea nu va mai fi zi scurta. Vom vedea cata productivitate va aduce...Pe Boc l-am vazut in fundul gol, la sala, la Radisson, va spun eu unde s-a facut filmarea caci l-am intalnit pe omuletul vanat si inpanat in vinerea de dinaintea showului mediatic. Minciuni, cum filmarea, ca s-ar fi facut in urma cu nustiu cat timp; Omul era tinut strans in lat de Base. Acum ca nu mai are nevoie de el l-a trimis la sala sa se relaxeze cat Seful era la Predeal...Niste magari !Un gest lipsit de demnitate, decenta...care o fi spectaculozitatea?! Sa fi intrat imbracat la dus omul, sau cu garda de corp in costum, la sauna?! Prostie omeneasca de culoare mioritica!


Unele lucruri sunt insa pur si simplu neasteptate! Guralivul Damaschin a cazut lat in sala de tribunal, la Apelul pentru proxenetism. "Tatal Columbencei", (o panarama care cu liber consimtamant se intindea prin cluburile din oras, in cautarea unei vieti mai bune care s-o scoata din saracie) a abdicat dintr-o prostie: Greva foamei, de parca pasa cuiva ca tu protestezi prin infometare...la stres, organismul cedeaza!

Ca tot din prostie Monica a ajuns acum pe coclauri, e alta poveste! Dar pe cine mai intereseaza?!


Fara cinism, "prostia se plateste!" si la noi acest fenomen e televizat...


Un popor de masochisti?! Mai bine mergeti la expozitia de la Bucuresti"Obiecte de tortura" , e deschisa pana in martie, va mai vin idei...


Un weekeend bogat sa aveti!

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu