17 februarie 2012

Organizatiile din Romania empatizeaza cu poporul

0 Comentarii

Un gest frumos, care poate fi catalogat drept actiune de CSR...


Fundatia „Romtelecom pentru romani” a raspuns apelului Crucii Rosii Romane in favoarea victimelor caderilor masive de zapada cu o donatie de 5000 de euro.
Suma primita va fi utilizata pentru achizitionarea de alimente de baza (conserve, paste fainoase, ulei, zahar, faina, malai si orez) pentru persoanele izolate de nameti si fara posibilitati de aprovizionare cu minimum de alimente necesare supravietuirii.


Si Fundatia Vodafone Romania a donat 5.000 de euro pentru Banca de Alimente, ca raspuns la apelul lansat de Crucea Rosie pentru ajutorarea victimelor izolate din cauza caderilor masive de zapada.
Suma primita va fi folosita pentru a achizitiona alimente de baza (ulei, zahar, faina, malai, orez, conserve, paste fainoase) care vor fi trimise persoanelor izolate din cauza zapezii si care nu au posibilitati de aprovizionare cu minimum de alimente necesare supravietuirii. Crucea Rosie Romana acorda, in permanenta, ajutor persoanelor sinistrate din zonele afectate de caderile masive de zapada. In data de 16 februarie, un camion cu 7 tone de alimente a fost directionat catre zonele izolate din Buzau - satul Pogoanele si Vrancea – comuna Gugesti, satele Beci si Oreavu.


Tot in aceasta zi un camion cu 7 tone de faina a fost trimis persoanelor nevoiase din judetele Ialomita si Calarasi, in urma unei donatii facute de Uniunea Transportatorilor Rutieri din Romania.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu