1 februarie 2012

Gala Premiilor Comunitatii Bacauane

0 Comentarii
Este cel mai important eveniment local de recunoastere si stimulare a responsabilitatii sociale care a devenit deja o traditie in comunitatea de afaceri, beneficiind de prezenta unor companii multinationale de prestigiu, firme locale de succes, personalitati ale vietii publice bacauane.
In acelasi timp, Gala Premiilor Comunitatii reprezinta cea mai importanta actiune de strangere de fonduri pentru categoriile defavorizate din Bacau.

De 11 ani Gala Premiilor Comunitatii Bacauane evidentiaza si recunoaste public, prin oferirea unor distinctii, eforturile facute de persoane, firme, ONG-uri si institutii publice pentru dezvoltarea comunitatii locale si pentru implicare sociala. Gala Premiilor Comunitatii Bacauane va avea loc pe 10 Mai 2012 si va avea urmatorul program:
18:00-19:00 : Cocktailul de receptie
19:00-22:00 : Cina festiva, decernarea Premiilor Comunitatii, divertisment, reprezentatii artistice, licitatii, tombole si multe surprize.
Incasarile si fondurile obtinute la acest eveniment sunt destinate sustinerii "Serviciilor de ingrijire si asistenta medicala la domiciliu", un program prin care se ofera servicii medicale psecializate, ingrijire corporala si menaj pentru batranii singuri, bolnavi si persoane imobilizate care nu mai au pe nimeni sa le aline suferinta.
In acest an, 1600 de batrani din Bacau au nevoie de sprijin in lupta cu boala si saracia. Bunicii nostri, cei care ne-au crescut, cei care ne-au fost dascali, medici si ne-au vegheat primii pasi din viata, au acum nevoie de ajutorul nostru. Este datoria noastra morala sa nu-i uitam si sa nu fim indiferenti la suferintele lor.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu