9 februarie 2012

Gala Societatii Civile

0 Comentarii

Inscrierile in cadrul Galei Societatii Civile, ajunsa la editia aniversara de zece ani, se desfasoara in perioada 9 februarie - 13 martie 2012.
Inscrierile la cea de-a X-a editie a Galei Societatii Civile se pot face online, pe site-ul proiectului www.galasocietatiicivile.ro.


Reprezentantii sectorului non-profit, neguvernamental, pot inscrie proiecte implementate in anul 2011, in cele 17 sectiuni ale competitiei. Ceea ce aduce nou aceasta editie este introducerea in structura competitiei a sectiunii de Programe, in cadrul careia pot fi inscrise doar programe cu caracter permanent ale organizatiilor, care nu au o perioada determinata de implementare si un buget fix si care nu sunt finalizate, putand fi inscrise programe din orice domeniu de activitate. Initiata in anul 2002, de-a lungul celor noua editii ale Galei Societatii Civile, au fost inscrise in competitie 1.160 de proiecte, semnate de catre organizatii non-profit, neguvernamentale, grupuri de initiativa sau persoane fizice. Inca de la prima editie, cand au fost inscrise 38 de proiecte in competitie, misiunea Galei a ramas aceeasi, aceea de a promova si premia activitatea sectorului non-profit.


Noutatea pentru bloggeri-"Adopta un ONG!". Mai multe, pe site-ul evenimentului.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu