5 februarie 2012

''Integra'' a revenit la Bacau

0 Comentarii

Expozitia de masini si utilaje agricole “Integra” isi deschide portile pentru a doua oara in Bacau, in perioada 3-5 februarie. Deschiderea manifestarii a avut loc vineri, la ora 11.30.


Ca si la prima editie, ce a avut loc pe 11 februarie anul trecut, gazda evenimentului va fi Centrul de Afaceri si Expozitii “Mircea Cancicov” Bacau.
Expozitia s-a bucurat de un real succes la prima editie, cand sute de fermieri si specialisti din agricultura, reprezentanti ai autoritatilor locale si centrale, oameni de afaceri si ziaristi din toate judetele Moldovei au participat la eveniment. Organizatorii "Integra", compania de masini si utilaje agricole MAP, banca Intesa Sanpaolo, societatea de asigurari pentru agricultura FATA si alte companii cu activitate in agricultura vor expune cele mai noi modele de tractoate, combine, cultivatoare, semanatori si alte utilaje agricole, cele mai multe fabricate in Germania de cunoscutul producator Deutz.


Anul trecut, una dintre halele Centrului de Afaceri, dar si platforma exterioara a acestuia s-au umplut de masini agricole si de standuri de prezentare a unor produse dedicate agriculturii. Vizitatorii au putut vedea veritabile bijuterii ale tehnologiei germane in domeniu, masini de diferite capacitati si dedicate unei serii intregi de lucrari in agricultura.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu