5 februarie 2012

IMM-urile in prim plan

0 Comentarii

Asociaţia Naţională a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR) implementează în parteneriat cu Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD)şi Agenţia pentru Implementarea Programelor şi Proiectelor pentru IMM-uri (AIPPIMM), proiectul intitulat „ Întărirea Capacităţii companiilor româneşti de dezvoltare a parteneriatelor sociale – RSC”.


Prin acest proiect se urmăreşte creşterea capacităţii IMM-urilor româneşti de a dezvolta şi implementa strategii şi practici de responsabilitate socială. Grupul ţintă este reprezentat de asociaţii profesionale ale IMM-urilor, parteneri sociali, camere de comerţ, societatea civilă.
Astfel, pe data de 6 februarie, la sala de consiliu a Centrului de Afaceri si Expozitii Bacau va avea loc prezentarea proiectului finanţat din Fondul Social European şi a Ghidului cu modelul de responsabilitate socială pentru IMM-uri româneşti dezvoltat în cadrul proiectului, cu scopul de a se oferi o imagine cât mai clară cu privire la obiectivele, activităţile şi beneficiile implicării IMM-urilor şi reprezentanţilor grupului ţintă în activităţile proiectului.


Experţii din cadrul proiectului vor informa cu privire la înscrierea IMM-urilor la concursul naţional în vederea primirii de asistenţă tehnică pentru definirea strategiei de responsabilitate socială şi a înscrierii grupului ţintă la activităţile de instruire.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu