15 februarie 2012

Orange First Step

0 Comentarii

Orange România dă startul la înscrierea studenţilor şi a masteranzilor în cea de-a treia ediţie a programului de practică Orange First Step. Anul acesta programul va cuprinde 3 sesiuni de practică: sesiunea de Paşte (2-30 aprilie), sesiunea de vară (iulie, august, septembrie) şi sesiunea de Crăciun (decembrie 2012).
Pentru a se înscrie la prima sesiune din aprilie ce va avea loc în departamentul Retail, studenţii şi masteranzii trebuie să completeze formularul de pe site-ul www.orange.ro/first-step/ până la 2 martie 2012. Toţi cei care vor fi selectaţi pentru locurile de practică, vor fi invitaţi în Bucureşti pentru a participa la un training introductiv în lumea Orange, precum şi la un workshop despre carieră.


Pe toată durata programului de practică, studenţii vor fi asistaţi de un tutore care îi va ajuta să îşi dezvolte abilităţile de comunicare, atât în relaţia cu echipa, cât şi cu clienţii.
La finalul perioadei de practică, toţi absolvenţii Orange First Step vor primi o adeverinţă de practică pe care o pot folosi la facultate. În plus, cei mai dedicaţi pot primi de la mentorii personali recomandări pentru viitoarele oportunităţi de angajare şi o diplomă pentru implicarea în acest program.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu