4 februarie 2012

Savoarea gustului de odinoara

0 Comentarii

De vineri pana duminica inclusiv 3-5 februarie 2012, real,- Hypermarket organizeaza un targ de produse traditionale si ecologice sub genericul "Savoarea gustului de odinoara", cu participarea Asociatiei Producatorilor de Produse Traditionale si Ecologice Maramures.



Pentru a incuraja productia locala si a avea cat mai multe produse romanesti pe rafturile magazinelor, real,- a lansat anul trecut programul "Produceti Romaneste, Vindem Romaneste" Bilantul primului an de existenta a acestui proiect se arata incurajator: 320 de producatori locali din Ardeal, Banat si Maramures au participat in aceasta perioada la intalniri si targuri, in care au avut ocazia sa isi prezinte oferta. De asemenea, peste 40 dintre ei au semnat deja contracte de furnizare a productiei in magazinele real,-, iar numarul lor este asteptat sa creasca. Pana acum, au fost organizate 14 editii ale targului, la Bucuresti, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Timisoara si Brasov, iar planurile pentru 2012 arata dublarea numarului de astfel de evenimente in cat mai multe orase din tara.


Astfel, programul tinteste extinderea la nivelul tuturor celor 18 judete in care real,- opereaza magazine.
Toate produsele prezinta garantia proceselor de fabricatie traditionala si ecologica, fara coloranti, conservanti sau aditivi alimentari artificiali, folositi indeobste in industria alimentara actuala.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu