14 februarie 2012

Starea natiunii...

0 Comentarii

In data de 13 februarie la ora 14.00, a plecat din Bacău un nou transport cu alimente destinate sinistraţilor din Vrancea. Acesta conţine produse alimentare de primă necesitate – pâine, conserve, brânzeturi, zahăr, făină, fructe, apă minerală şi sucuri - provenite de la cetăţenii donatori ai municipiului Bacău şi de la cadrele Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bacău, care au organizat o colectă proprie depozitată la punctul de donaţii deschis la Cercul Militar Bacău. Alimentele donate au fost verificate de reprezentanţii Direcţiei de Sănătatea Publică şi ai Direcţiei Sanitare Veterinare, în privinţa calităţii şi a termenului de garanţie.
Urmare a convorbirii dintre prefectul judeţului Bacău, Constantin Scripăţ, şi prefectul judeţului Vrancea, Sorin Hornea, autocamionul IJJ care transportă aceste alimente a fost dirijat către localităţile Năneşti, Măicăneşti, Vultureşti, Tătăranu, Dumitreşti, unde de 3 zile acţionează 170 de jandarmi de la Brigada Mobilă Bacău, sub comanda colonelului Gheorghe Stan. Prefectul de Bacău comunică în permanenţă cu echipajele ISU şi IJJ Bacău, pentru a afla necesităţile populaţiei din aceste localităţi.



Aeroportul militar Bacău este operaţional, în cursul nopţii sosind aici 2 aeronave cu alimente (transportate deja pe cale rutieră, în Vrancea), fiind aşteptate şi altele.
Centrul de colectare rămâne în continuare deschis, manifestând disponibilitate de a ajuta cu lemne de foc un grup de medici bacăuani şi primăria Faraoani, precum şi agenţi economici, cetăţeni băcăuani, prefectul mulţumindu-le şi pe această cale pentru solidaritate şi compasiune.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu