14 februarie 2012

Solidaritate militara

0 Comentarii


În urma căderilor masive de zăpadă din această perioadă, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău şi a Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, a fost desfăşurată o campanie umanitară pentru sprijinirea populaţiei afectate din judeţul Vrancea.




Impresionaţi de drama pe care o trăiesc familiile sinistrate, jandarmii celor două unităţi au contribuit benevol cu sume de bani pentru această campanie, dorind să îşi aducă modesta contribuţie la alinarea suferinţei semenilor, aflaţi fără voia lor în situaţii disperate.
La finalul acestei campanii, jandarmii au strâns o sumă de aproximativ 7200 lei, bani care au fost direcţionaţi pentru cumpărarea de alimente neperisabile, pâine, conserve de carne şi legume şi apă.



Astfel, în seara zilei de 12 februarie, o delegaţie a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Bacău s-a deplasat la sediul ISUJ Vrancea, cu un camion plin cu alimentele cumpărate de către jandarmi, dar şi cu alte produse şi alimente colectate la Cercul Militar, în cadrul campaniei umanitare desfăşurată de Instituţia Prefecturii Bacău. Acestui demers i s-a alăturat şi hypermarketul Real Bacău care a contribuit de asemenea cu alimente neperisabile, cum ar fi orez, făina de grâu şi porumb sau ulei în valoare aproximativă de 2000 lei.
Toate aceste alimente vor fi distribuite familiilor din judeţul Vrancea, afectate de căderile abundente de zăpadă, cu ajutorul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, care se află în zona calamitată încă de vineri, 10 februarie .
Solidaritatea şi camaraderia, caracteristici esenţiale ale jandarmilor în astfel de momente, mai mult ca oricand, arată încă o dată că aceştia sunt alături de semenii lor permanent, în orice situaţie.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu